9000+ άρθρα από την κοινότητα μας
πάρε μέρος κι εσύ!

Το Σάββατο 9 Μαΐου 2015, στο πλαίσιο του προγράμματος *«Συλλέγω εμπειρίες», η Παιδική- Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου φιλοξένησε τη συγγραφέα Μαρία Καριωτάκη, για να παρουσιάσει στα παιδιά το βιβλίο της: "Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίτανος.

Στην κατάμεστη αίθουσα από παιδιά, η παρουσίαση ήταν γεμάτη μουσική και χορό καθώς το βιβλίο περιλαμβάνει και CD. Στο βιβλίο αυτό τα παιδιά μαθαίνουν ορθογραφία με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τραγούδια και ιστορίες. Επιπλέον, οι μικροί μας φίλοι παρακολούθησαν σε βίντεο αποσπάσματα από το ομώνυμο μιούζικαλ και έφτιαξαν εικαστικές δημιουργίες με θέμα το βιβλίο.!


Ένα ακόμα υπέροχο Σαββατιάτικο μεσημέρι περάσαμε όλοι εμείς που βρεθήκαμε εκεί κι ευχαριστούμε γι' αυτό όλα τα παιδιά που συμμετείχαν καθώς και τη συγγραφέα Μαρία Καριωτάκη για την πρωτότυπη, ευχάριστη γεμάτη ζωντάνια παρουσίαση.

*Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συλλέγω εμπειρίες» πραγματοποιείται στις Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα ΣταύροςΝιάρχος».
Το πρόγραμμα προτρέπει τα παιδιά να ανακαλύψουν με διαφορετικό τρόπο τη διοργάνωση στην πόλη τους ενός σύνθετου καλλιτεχνικού γεγονότος που καλύπτει τη μουσική, το θέατρο, την ανάγνωση αλλά και το περιβάλλον, ενώ μέσα από έναν πρωτότυπο, βιωματικό τρόπο ενημέρωσης, οδηγεί τους μικρούς επισκέπτες σε συνεχείς ανακαλύψεις για το ΚΠΙΣΝ.

Email me when people comment –

You need to be a member of FUTURE LIBRARY to add comments!

Join FUTURE LIBRARY

Ραμόνα Σάντος is now a member of FUTURE LIBRARY
Monday
Ραμόνα Σάντος is now a member of PRESS POINT
Monday
Sotiria Mylona is now a member of FUTURE LIBRARY
Nov 10
Anthi Agoropoulou updated their profile
Oct 24
Future Library via Facebook

Sweet memories of our time well spent in Athens, Greece, in September 2017. photos by Natassa Skafida

INELI…

Thalia Gonda is now a member of FUTURE LIBRARY
Oct 13
Thalia Gonda is now a member of PRESS POINT
Oct 13
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΖΑΝΝΕΙΟΥ ΕΚΠ/ΡΙΟΥ is now a member of FUTURE LIBRARY
Sep 18
Future Library via Facebook
Future Library via Facebook

Sweet memories of our time well spent in #Sofia, #Bulgaria, in November 2016, celebrating the #vitality and #diversity of the #INELI_Balkans family. Γλυκές…

Chatzopoulou Stella updated their profile photo
Aug 11
Future Library via Facebook

A glimpse of the #Sofia #Convening and the #creativity... #innovation... #trust-#building... #leadership... #collaboration... #friendship... that occur when the Wonderful People of #INELI_Balkans get together to shape the #future of the…

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΑΡΓΥΡΑΚΗ-ΑΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗ updated their profile photo
Aug 7
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΑΡΓΥΡΑΚΗ-ΑΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗ left a comment on Wall
"Παραμυθοχρώματα στο μεγάλο κάστρο
Αφήγηση και εικαστική δράση με την συγγραφέα, εικαστικό Θεοδοσία Αργυράκη-Ασαργιωτάκη, τα βιβλία, η αλήθεια του παραμυθιού και ο καρπός του ήλιου και παραμυθοχρώματα φανερώνουν, εθελοντική συμμετοχή, στα πλαίσια του…"
Aug 7
AΔΑΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ is now a member of PRESS POINT
Jun 26
Marie Angelidou and Marie Angelidou joined FUTURE LIBRARY
Jun 19
More…