9000+ άρθρα από την κοινότητα μας
πάρε μέρος κι εσύ!

Το Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας, Βιβλιοθηκών & Κοιν. Υπηρεσιών, το Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού και το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά "Αγ. Παντελεήμων" υλοποιούν το πρόγραμμα "Ακαδημία Γονέων-Εφηβεία από το Α έως το Ω" / 2ος κύκλος.

 

Η "Ακαδημία Γονέων" αποτελεί πρόγραμμα της Μονάδας Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού, και περιλαμβάνει δίωρες μηνιαίες συναντήσεις με στόχο την ενημέρωση γονέων για την εφηβική υγεία και συμπεριφορά πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας, πρόληψης κινδύνων, διατροφής, οικογενειακών σχέσεων. Ομιλητές είναι έγκριτοι και έμπειροι επιστήμονες από το χώρο της υγείας.

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 17:30

3η συνάντηση με θέμα: Διαχείριση θυμού εφήβου. Επίλυση συγκρούσεων στην οικογένεια.

στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

είσοδος ελεύθερη

Ομιλήτρια θα είναι η κ. Σίσσυ Νικολάου: απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Ολοκλήρωσε 4ετή μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Θεραπεία Οικογένειας, κατά την οποία εκπαιδεύτηκε στην ομαδική και ατομική θεραπεία παιδιού και εφήβου, τη συμβουλευτική γονέων και τη θεραπεία ζεύγους. Την τρέχουσα δε περίοδο διατελεί επιστημονική συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού". Επιπλέον, διατελεί διδάσκουσα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Σχεσιακή Ψυχοθεραπεία/Ψυχανάλυση και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Ομαδική Ψυχοθεραπεία κατά Irvin Yalom και τα Σχεσιακά Δυναμικά της Ομάδος στο Ινστιτούτο Σχεσιακής & Ομαδικής Ψυχοθεραπείας".

Συντονίστρια του ανωτέρω προγράμματος θα είναι η κ. Μυρσίνη Παππά Msc, Επισκέπτρια Υγείας στο Γ.Ν. Νίκαιας " Αγ. Παντελεήμων".

 Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις οι οποίες αποτελούν αφορμή για συζήτηση και περαιτέρω συμβουλευτική υποστήριξη των παρευρισκομένων.

Email me when people comment –

You need to be a member of FUTURE LIBRARY to add comments!

Join FUTURE LIBRARY

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΑΡΓΥΡΑΚΗ-ΑΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗ left a comment on Wall
"Η ομάδα ανάγνωσης και δημιουργίας οι βιβλιοταξιδευτές της ροδαυγής Ηρακλείου Κρήτης, συμμετείχε στη δράση της εθνικής βιβλιοθήκης χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Συντονισμό ομάδας επιμέλεια εργασιών, η εθελόντρια, συγγραφέας εικαστικός, Θεοδοσία Αργυρά…"
13 hours ago
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΑΡΓΥΡΑΚΗ-ΑΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗ updated their profile photo
14 hours ago
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΑΡΓΥΡΑΚΗ-ΑΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗ updated their profile photo
14 hours ago
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΑΡΓΥΡΑΚΗ-ΑΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗ left a comment on Wall
"Με ένα δέντρο διαφορετικό,αφήγηση εικαστική δράση, από τη συγγραφέα εικαστικό θεοδοσία Αργυράκη Ασαργιωτάκη βασισμένη στο παραμύθι της το δακρυσμένο δέντρο των Χριστουγέννων, και την ομάδα ανάγνωσης και δημιουργίας, οι βιβλιοταξιδευτές της Ροδαυγής,…"
Dec 16, 2017
Eirini Skamnou left a comment on Wall
"Καλώς σας βρήκα!!!"
Dec 14, 2017
Eirini Skamnou updated their profile photo
Dec 14, 2017
Vassilis N. Perantzakis updated their profile
Dec 7, 2017
Vassilis N. Perantzakis is now a member of PRESS POINT
Dec 7, 2017
Vassilis N. Perantzakis is now a member of FUTURE LIBRARY
Dec 7, 2017
Jurate Genyte is now a member of FUTURE LIBRARY
Dec 6, 2017
Eirini Skamnou is now a member of FUTURE LIBRARY
Dec 4, 2017
Ραμόνα Σάντος is now a member of FUTURE LIBRARY
Nov 20, 2017
Ραμόνα Σάντος is now a member of PRESS POINT
Nov 20, 2017
Sotiria Mylona is now a member of FUTURE LIBRARY
Nov 10, 2017
Anthi Agoropoulou updated their profile
Oct 24, 2017
Future Library via Facebook

Sweet memories of our time well spent in Athens, Greece, in September 2017. photos by Natassa Skafida

INELI…

More…